2025

Gjør deg klar til å oppleve Ski-Doo-følelsen med 2025-serien, en pakke med gøyale snøscootere for alle kjørere i familien din. REV Gen5-plattformen og LED-lampene for nattsikt tar ting til et helt nytt nivå. 

Dypsnø

Summit Expert

Summit X 2025 med ekspertpakke er presis kjøring i dyp snø på sitt beste, bygget for det mest tekniske terrenget. Svært forutsigbar på trange, krevende områder, og utholdenheten og ytelsen er uslåelig.

Summit Adrenaline Edge

Når vinteren lokker deg til å nyte litt mer, er Summit Adrenaline 2025 med Edge-pakke klar. Den er bygget på den smidige REV Gen5-plattformen, og gjør bakker, kjøring gjennom trær og puddersnø mer episk, med uanstrengt håndtering og vanedannende Rotax-kraft.

Summit Adrenaline

Summit Adrenaline 2025 gjør det mulig for føreren å omdefinere sine egne evner med REV Gen5-plattformen. Utrolig smidig og enkel å kjøre med inspirerende utseende. Adrenaline har umiddelbar kraftlevering for å erobre dypsnø-terreng i vinterhorisonten.

Fra 259 800.-

Modal eksempel

Fra 237 100.-

Modal eksempel

Fra 213 500.-

Modal eksempel

Summit Neo

Full servering av Summit dypsnø-moro i en middels stor snøscooter som er perfekt for nybegynnere, mindre kjørere eller de som er ute etter en mindre skremmende tur til en fornuftig pris.

Summit Neo +

 Neo+ er basert på den samme filosofien som Neo, med riktig størrelse på ergonomi, men legger til 30 flere hestekrefter, et bredere belte og litt mer komfort, som kjørere vil sette pris på uansett dyktighet – spesielt når deres selvtillit og evner øker.

Summit Freeride

Ekstrem kapasitet i en dypsnø-snøscooter som er bygget for å la kjørere leve stort og nyte en enorm fordel i ulendt terreng. Freeride inspirerer til selvtillit i hver sving, bakke og hump – uansett størrelse.

Fra 127 800.-

Modal eksempel

Fra 143 300.-

Modal eksempel

Fra 263 000.-

Modal eksempel

Løype

Renegade X-RS

En snøscooter for hard kjøring med førsteklasses ytelser, bygget for å kjøre fort og legge alle andre bak seg i snøføyka. Designet med avanserte funksjoner og industridefinerende teknologi som lar føreren presse farten.

Renegade Adrenalin

Ytelser og egenskaper for langdistansekjøring i en av de mest avrundede kjøretøyene på snø. Ideell komfort, eksepsjonell kraft og utrolig pålitelighet i en dynamisk pakke.

 

Renegade Sport

Bygget med verdiorienterte funksjoner som leverer eksepsjonelle manøvreringsegenskaper, ytelser og kjørekvalitet, alt pakket inn en snøscooter som får deg hektet fra første gasstrykk.

Fra 258 500.-

Modal eksempel

Fra 182 500.-

Modal eksempel

Fra 150 600.-

Modal eksempel

MXZ Competition

Den ultimate grøftefareren med høy ytelse. Dynamisk Rotax totakts turboladet kraft kombinert med lett smidighet og racing-egenskaper. MXZ X-RS med konkurransepakke ønsker alle utfordrere velkommen.

MXZ X-rs

En kompromissløs snøscooter med egenskaper inspirert av de dominerende førerne og turene som tar dem til mesterskap. Mer enn kapabel til å takle de røffeste løypene med tillitsvekkende enkelhet.

Renegade Sport

Dynamiske løypeytelser med verdiorienterte egenskaper og en tillitsvekkende komfort. En snøscooter som gir mye moro og som er lett på lommeboken.

Fra 219 000.-

Modal eksempel

Fra 225 200.-

Modal eksempel

Fra 150 600.-

Modal eksempel

MXZ NEO+

MXZ Neo+ er basert på samme filosofi som Neo, med riktig størrelse på ergonomien, men har 15 flere hestekrefter, mer aggressivt belte og et par ekstra komfortfaktorer kjørere på alle dyktighetsnivå vil sette pris på – spesielt når deres selvtillit og evner vokser.

Grand Touring

Grand Touring snøscootere er pakket med stil, luksuriøs komfort og fantastiske ytelser, og gir verdens fremste toseters kjøreopplevelse for kjører og passasjer.

Fra 122 700.-

Modal eksempel

Fra 166 000.-

Modal eksempel

Crossover

Backcountry X-RS

En ren aggressiv crossover med snocross-inspirert holdning og ytelse. Høykapasitets fjæring for overlegenhet i røffe løyper. Maksimal smidighet for imponerende terrengegenskaper. Utstyrt med den mest avanserte teknologien tilgjengelig på snø.

Backcountry Adrenaline

Hvor som helst med snø er Backcountry Adrenaline fullpakket med crossover-spesifikke funksjoner for å tilbringe like tid på- eller utenfor løypene. Nå på REV Gen5-plattformen kan førere nyte en nylig forbedret trygghet uansett hvor de kjører.

 

Backcountry Sport

Bygget på den avanserte REV Gen4-plattformen med moderne, effektiv motorteknologi. For den verdiorienterte 50-50-føreren som ønsker fantastisk ytelse og kapasitet kombinert med bevist holdbarhet både i og utenfor løypene.

Fra 214 200.-

Modal eksempel

Fra 202 700.-

Modal eksempel

Fra 167 100.-

Modal eksempel

Expedition SE

Expedition SE 2025 er stedet der luksuriøs komfort og robuste egenskaper møter god kjemi. Basert på REV Gen4-plattformen, full av koselige funksjoner sammen med nyttekomponenter for å tilby en bemerkelsesverdig allsidig snøscooter på og utenfor terreng.

Expedition LE

Med alle fordeler for føreren som liker å utfordre terrenget utenfor løypene, premium touring og med en “ikke redd for å bli skitten på støvlene”-holdning, er den REV Gen4-baserte Expedition LE antageligvis den mest allsidige snøscooteren i bransjen.

 

Expedition Extreme

Expedition Xtreme er klar til å ta av så snart den er ferdig med jobben, og leverer robust terreng-egenskaper med førsteklasses løypehåndtering for å gi kjøreren eksepsjonelle egenskaper og ytelse uansett hvor hen beveger seg.

Fra 283 600.-

Modal eksempel

Fra 223 800.-

Modal eksempel

Fra 253 200.-

Modal eksempel

Expedition Sport

Expedition Sport kombinerer smidig og presis manøvrering med bransjeledende nytte-egenskaper som standard tilhengerfeste, romslig lastekapasitet, en blanding av nytte- og komfortfokusert fjæring og oppdaterte, effektive Rotax-motorer.

 

Fra 201 100.-

Modal eksempel

Nytte

Skandic LE

2025 Skandic LE leverer effektivitet til førere som trenger det. Godt egnet til terrengkjøring med stor slepekapasitet for å få alt du trenger til jobbstedet. Eksepsjonelle kraftalternativer og håndtering lar deg gjenoppdage hvorfor helgene ble oppfunnet.

Skandic Sport

2025 Ski-Doo Skandic Sport leverer førerfokusert funksjonalitet i en svært slitesterk pakke. Basert på REV Gen4-arkitekturen og leverer suverene egenskaper både på og utenfor løypene med avanserte Rotax-krefter.

Tundra LT

Dyp snø og krevende vinterforhold – det spiller ingen rolle for Tundra LT. På REV Gen4-plattformen kan føreren takle alle utfordringer med responsvillig manøvrering, suveren flyt og allsidige egenskaper, alt drevet av de pålitelige Rotax-motorene.

Fra 220 600.-

Modal eksempel

Fra 158 600.-

Modal eksempel

Fra 151 900.-

Modal eksempel

Ungdom

Mxz 200

MXZ 200 er en fullt utstyrt snøscooter i en halv størrelse som både ser ut og kjører akkurat som mamma og pappa-snøscootere, men med kraft og egenskaper i passende doser for unge kjørere til å utforske rundt hytta eller i hagen.

Fra 83 973.-

Modal eksempel

Mxz 120

Selv de minste små førerene har muligheten til å oppdage hva That Ski-Doo Feeling handler om. MXZ 120 er den perfekte måten å få dem i gang med å lære det grunnleggende om kjøreteknikk, kontroll og trygghet for å kunne ha massevis av vintermoro.

Fra 62 662.-

Modal eksempel

Om du vil ha mer informasjon eller bli kontaktet for ett godt tilbud. Forbehold om feil i priser. Fyll ut skjemaet og send inn og vi kontakter deg. Selvfølgelig helt uten forpliktelser

Sjekk ut årets utstyrskataloger: