2024

Gjør deg klar til å oppleve Ski-Doo-følelsen med 2023-serien, en pakke med gøyale snøscootere for alle kjørere i familien din. REV Gen5-plattformen og LED-lampene for nattsikt tar ting til et helt nytt nivå. 

Dypsnø

Summit Expert

2024 Summit X med Expert-pakke viser vinterens fulle potensiale med en helt ny REV Gen5-plattform, den dynamiske kraften til 850 E-TEC Turbo R og førerinspirerte funksjoner som presser førerne til å ta det lenger enn det de trodde var mulig.

Fra 233 600.-

Summit Adrenaline Edge

Når vinteren kommer, er Summit Edge 2024 svaret. Edge er basert på den nye REV Gen5-plattformen. Den gjør klatring opp fjellsider og i åpne pudderområder mer episke med hurtig, uanstrengt manøvrering og vanedannende Rotax-krefter.

 

Fra 218 600.-

Summit Adrenaline

2024 Summit Adrenaline gjør det mulig for førere å omdefinere egenskapene med den nye REV Gen5-plattformen. Adrenaline er smidig og enkel å kjøre med inspirerende utseende. Den har rask kraftlevering for å erobre dypsnø-terreng og utvide vinterhorisonten din.

Fra 196 400.-

Summit Neo

Summit Neo er designet for å gi flere kjørere flere muligheter til å oppdage sin kjærlighet for den dype snøen, og leverer riktig størrelse, ergonomi og kraft for nye kjørere eller mindre kjørere – men med en morofaktor i full størrelse.

Fra 112 900.-

Summit Neo+

Summit Neo+ er basert på den samme filosofien som Neo, med riktig størrelse på ergonomi, men med 15 flere hestekrefter, et bredere belte og litt mer komfort, som kjørere vil sette pris på uansett dyktighet – spesielt når deres selvtillit og evner vokser.

Fra 120 800.-

Freeride

Freeride skiller seg ut i en verden der kjedelige klatringer og store fall er normen, og er i stand til å erobre dypsnø med sin egen stilFra 239 900

Løype

Renegade X-RS

En snøscooter for hard kjøring med førsteklasses ytelser, bygget for å kjøre fort og legge alle andre bak seg i snøføyka. Designet med avanserte funksjoner og industridefinerende teknologi som lar føreren presse farten.

Fra 236 600.-

Renegade Adrenalin

Ytelser og egenskaper for langdistansekjøring i en av de mest avrundede kjøretøyene på snø. Ideell komfort, eksepsjonell kraft og utrolig pålitelighet i en dynamisk pakke.

 

Fra 169 400.-

Renegade Sport

Bygget med verdiorienterte funksjoner som leverer eksepsjonelle manøvreringsegenskaper, ytelser og kjørekvalitet, alt pakket inn en snøscooter som får deg hektet fra første gasstrykk.

Fra 137 700.-

MXZ WITH COMPETITION
PACKAGE

Den mest konkurranseklare snøscooter vi noensinne har tilbudt. Uendelig kraft, lett kvikkhet og høykapasitets racing-testede egenskaper som gir førere et udiskuterbart fortrinn i løypa i forhold til konkurrentene.

Fra 197 800.-

MXZ X-RS

En kompromissløs snøscooter med egenskaper inspirert av de dominerende førerne og turene som tar dem til mesterskap. Mer enn kapabel til å takle de røffeste løypene med tillitsvekkende enkelhet.

Fra 206 300.-

MXZ Sport

Dynamiske løypeytelser med verdiorienterte egenskaper og en tillitsvekkende komfort. En snøscooter som gir mye moro og som er lett på lommeboken.

Fra 140 400.-

MXZ NEO

MXZ Neo er designet for å gi flere kjørere flere muligheter til å oppdage en kjærlighet for løypene. Den leverer et riktig forhold mellom ergonomi og kraft for nye og begynnende kjørere, men med en morofaktor i full størrelse og førsteklasses kjøreopplevelse.

Fra 104 300.-

MXZ NEO+

MXZ Neo+ er basert på samme filosofi som Neo, med riktig størrelse på ergonomien, men har 15 flere hestekrefter, mer aggressivt belte og et par ekstra komfortfaktorer kjørere på alle dyktighetsnivå vil sette pris på – spesielt når deres selvtillit og evner vokser.

Fra 113 500.-

Grand Touring

Grand Touring snøscootere er pakket med stil, luksuriøs komfort og fantastiske ytelser, og gir verdens fremste toseters kjøreopplevelse for kjører og passasjer.

Fra 146 600.-

Crossover

Backcountry X-RS

En ren aggressiv crossover med snocross-inspirert holdning og ytelse. Høykapasitets fjæring for overlegenhet i røffe løyper. Maksimal smidighet for imponerende terrengegenskaper. Utstyrt med den mest avanserte teknologien tilgjengelig på snø.

Fra 220 000.-

Backcountry Adrenaline

Hvor som helst med snø er Backcountry Adrenaline fullpakket med crossover-spesifikke funksjoner for å tilbringe like tid på- eller utenfor løypene. Nå på REV Gen5-plattformen kan førere nyte en nylig forbedret trygghet uansett hvor de kjører.

 

Fra 185 800.-

Backcountry Sport

Bygget på den avanserte REV Gen4-plattformen med moderne, effektiv motorteknologi. For den verdiorienterte 50-50-føreren som ønsker fantastisk ytelse og kapasitet kombinert med bevist holdbarhet både i og utenfor løypene.

Fra 154 900.-

Expedition SE

2024 Ski-Doo Expedition SE er stedet der luksuriøs komfort og robuste egenskaper treffes med god kjemi. Den er basert på den avanserte REV Gen4-plattformen og er full av behagelig egenskaper kombinert med nytte-orienterte komponenter som utgjør en bemerkelsesverdig allsidig snøscooter både i og utenfor løypene.

Fra 260 300.-

Expedition LE

Med alle fordeler for føreren som liker å utfordre terrenget utenfor løypene, premium touring og med en “ikke redd for å bli skitten på støvlene”-holdning, er den REV Gen4-baserte Expedition LE antageligvis den mest allsidige snøscooteren i bransjen.

 

Fra 205 500.-

Expedition Extreme

Expedition Xtreme er klar til å ta av så snart den er ferdig med jobben, og leverer robust terreng-egenskaper med førsteklasses løypehåndtering for å gi kjøreren eksepsjonelle egenskaper og ytelse uansett hvor hen beveger seg.

 

Fra 231 000.-

Expedition Sport

Expedition Sport kombinerer smidig og presis manøvrering med bransjeledende nytte-egenskaper som standard tilhengerfeste, romslig lastekapasitet, en blanding av nytte- og komfortfokusert fjæring og oppdaterte, effektive Rotax-motorer.

 

Fra 185 800.-

Nytte

Skandic LE

Brutal styrke møter raffinerte egenskaper med Skandic. Massiv slepekapasitet og stort fotavtrykk gjør det enkelt å arbeide med store jobber og med god flyt overalt hvor det trengs.

 

Fra 201 300.-

Skandic Sport

2024 Ski-Doo Skandic Sport leverer førerfokusert funksjonalitet i en svært slitesterk pakke. Basert på REV Gen4-arkitekturen og leverer suverene egenskaper både på og utenfor løypene med avanserte Rotax-krefter.

Fra 146 600.-

Tundra LT

Dyp snø og krevende vinterforhold – det spiller ingen rolle for Tundra LT. På REV Gen4-plattformen kan føreren takle alle utfordringer med responsvillig manøvrering, suveren flyt og allsidige egenskaper, alt drevet av de pålitelige Rotax-motorene.

Fra 139 700.-

Ungdom

Mxz 200

MXZ 200 er en fullt utstyrt snøscooter i en halv størrelse som både ser ut og kjører akkurat som mamma og pappa-snøscootere, men med kraft og egenskaper i passende doser for unge kjørere til å utforske rundt hytta eller i hagen.

Fra 70 900.-

Mxz 120

Selv de minste små førerene har muligheten til å oppdage hva That Ski-Doo Feeling handler om. MXZ 120 er den perfekte måten å få dem i gang med å lære det grunnleggende om kjøreteknikk, kontroll og trygghet for å kunne ha massevis av vintermoro.

Fra 53 900.-

Sjekk ut årets utstyrskataloger:

Om du vil ha mer informasjon eller bli kontaktet for ett godt tilbud. Forbehold om feil i priser. Fyll ut skjemaet og send inn og vi kontakter deg. Selvfølgelig helt uten forpliktelser