Vi forhandler tilhengere fra BRP CARRIER og TYSSE

BRP CARRIER

En henger fra 4P er bygget for hånd. Hele veien fra det helsveisede chassiset, til bunnen, dragbjelkene og toppen. Resultatet taler for seg selv. Fordi vi bygger scooterhengerne i et miljø der de virkelig får prøvd seg, vet vi hva som kreves av tilhengerne før de kommer ut på veien. Det handler like mye om materialer som om kunnskap. Med full kontroll over detaljene kan vi styre resultatet dit vi vil.

 

Å levere det beste handler også om å velge de riktige samarbeidspartnerne. Vi kjøper bare inn de beste råmaterialene og de beste komponentene. Alt gjøres ordentlig. Siden kundene plutselig kan befinne seg på en vei med 3 cm sørpe, is under, null sikt og to scootere på hengeren. Da finnes det ikke noe annet alternativ enn den beste scooterhengeren.

Populære modeller med kapell

380TX

380x185cm

Ta kontakt for pristilbud

445TX

445x185cm

Ta kontakt for pristilbud

490TX

490x185cm

Ta kontakt for pristilbud

Hel bakluke

Ta kontakt for pristilbud

Disse kan bygges etter eget ønske med  plastbunn og ledlys innvendig.
Frakt og omkostninger tilkommer, med forbehold om prisendringer. 

Ta kontakt for ett pristilbud

Kontaktinformasjon
72 41 12 14

Sollihagan 15, 7374 Røros

Salg@gummiogmaskin.no

-Tilhenger av Norsk kvalitet.

Tysse har varetilhengere i mange forskjellige vektklasser og med flere ulike størrelser på kassen og lasteplanet. Alle tilhengere er lagd med fokus på styrke, stabilitet og lang levetid. Du kan skaffe deg en Tysse varehenger fra forhandlere over hele landet.

Ta kontakt for ett godt tilbud eller mer info på tlf 72 41 12 14