2023

Gjør deg klar til å oppleve Ski-Doo-følelsen med 2023-serien, en pakke med gøyale snøscootere for alle kjørere i familien din. REV Gen5-plattformen og LED-lampene for nattsikt tar ting til et helt nytt nivå. 

Dypsnø

Summit Expert

2023 Summit X med Expert-pakke viser vinterens fulle potensiale med en helt ny REV Gen5-plattform, den dynamiske kraften til 850 E-TEC Turbo R og kjørerinspirerte funksjoner som presser kjørerne til å ta det lenger enn det de trodde var mulig.

 

 

Fra 222 300.-

Summit Edge

Når vinteren får deg til å presse litt hardere, kan du utforske litt dypere. Summit Edge 2023 er svaret. Edge er bygget på den nye REV Gen5-plattformen, og gjør fjellklatring, tregrenser eller åpne pudderområder mer episke med sine hurtige, uanstrengte manøvreringsegenskaper og vanedannende Rotax-krefter.

 

Fra 206 500.-

Summit SP

2023 Summit SP gjør det mulig for kjøreren å flytte grensene for terrenget og seg selv med den nye REV Gen5-plattformen. Utrolig smidig og uanstrengt å kjøre med inspirerende utseende. SP gir øyeblikkelig kraftlevering for erobring av teknisk dypsnø-terreng.

 

 

Fra 196 400.-

Summit Neo

Full servering av Summit dypsnø-moro i en middels stor snøscooter som er perfekt for nybegynnere, mindre kjørere eller de som er ute etter en mindre skremmende tur til en fornuftig pris.

Fra 102 500.-

Summit Neo+

Summit Neo+ er basert på den samme filosofien som Neo, med riktig størrelse på ergonomi, men med 15 flere hestekrefter, et bredere belte og litt mer komfort, som kjørere vil sette pris på uansett dyktighet – spesielt når deres selvtillit og evner vokser.

Fra 111 200.-

Freeride

Freeride skiller seg ut i en verden der kjedelige klatringer og store fall er normen, og er i stand til å erobre dypsnø med sin egen stilFra 215 900.-

Løype

Renegade X-RS

Ren X-RS

2023 Renegade X-RS leverer løpsprøvd ytelse til kjørere som har til hensikt å dominere hver eneste kjøretur. Med den nye REV Gen5-plattformen som gir enestående ytelse og kontroll, er hver eneste løype klar til å bli erobret.

Fra 212 300.-

Renegade X-RS Competition Package

Xrs comp

Prøv de mest hardføre crosscountry-løypene med den velprøvde 600R E-TEC-ytelsen, styring med presisjon og konkurranseklare funksjoner, og med Renegade X-RS Competition Package vil konkurrentene bare se snøføyken etter deg.

Fra 179 400.-

Renegade Adrenalin

Hvis det normale er kjedelig, er 2023 Renegade Adrenaline løsningen. Den gir spenning på hver eneste tur, og med imponerende kraft og umiddelbare hurtighet blir vinteren noe utenom det vanlige.

 

Fra 159 600.-

Renegade Sport

2023 Ski-Doo Renegade Sport er snøscooteren som takler alt når det gjelder presise løypeegenskaper, morsomme motor ytelser og høy kjørekomfort – og alt til en rimelig pakkepris for den avanserte REV Gen4-plattformen.

Fra 128 400.-

MXZ X-RS

Ren X-RS

Den førsteklasses snøscooteropplevelsen på løypene, 2023 MXZ X-RS, fortsetter å heve innsatsen i ren løype-ytelse med den helt nye REV Gen5-plattformen, som leverer forbedrede ytelser og kontroll overalt hvor du berører snøen.

Fra 196 000.-

MXZ Sport

Den responsive håndteringen og den smile-genererende kraften til 2023 MXZ Sport leverer episke vinter øyeblikk hele sesongen, og gjør det til en budsjettvennlig pris

 

Fra 125 700.-

MXZ NEO

Hver eneste bit av den enorme morofaktoren som finnes i MXZ-familien, bygget i en kompakt scooter med egenskaper som er perfekt tilpasset for mindre mennesker eller nye kjørere, til en god pris

Fra 94 500.-

MXZ NEO+

MXZ Neo+ er basert på samme filosofi som Neo, med riktig størrelse på ergonomien, men har 15 flere hestekrefter, mer aggressivt belte og et par ekstra komfortfaktorer kjørere på alle dyktighetsnivå vil sette pris på – spesielt når deres selvtillit og evner vokser.

Fra 103 100.-

Grand Touring

For førere som ønsker stilig komfort hele veien, enkel manøvrering, velkjent pålitelighet og god valuta for pengene, er det ingen grunn til å lete videre. Svaret er Ski-Doo Grand Touring Sport – bygget på den smidige REV Gen4-plattformen med Rotax ACE-motorer.

Fra 143 500.-

Crossover

Backcountry X-RS

Fra ekstremt terreng til racing-testede løypeytelser presser Backcountry X-RS selve definisjonen av en 50-50 crossover-snøscooter. Den gjør at hver tur kan gå fra teknisk dyp puddersnø til å hardkjøre på stiene på et øyeblikk.

Fra 210 300.-

Backcountry

Utpekt som vinterens høydepunkt har 2023 Ski-Doo Backcountry en kombinasjon av presise løypeegenskaper med dypsnøferdigheter som lar kjøreren utforske terrenget langt utenfor løypene.


Fra 180 400.-

Backcountry Sport

Backcountry Sport er en 50-50 crossover snøscooter fullpakket med avansert teknologi til en budsjettvennlig pris. Den kompromisser ikke på noe når det gjelder kjørekvalitet, spenning og bekvemmelighet, og alt er pakket inn i en snøscooter som er like enkel å kjøre som den er å eie.

Fra 143 200.-

Expedition SE

2023 Ski-Doo Expedition SE er stedet der luksuriøs komfort og robuste egenskaper treffes med god kjemi. Den er basert på den avanserte REV Gen4-plattformen og er full av behagelig egenskaper kombinert med nytte-orienterte komponenter som utgjør en bemerkelsesverdig allsidig snøscooter både i og utenfor løypene.

Fra 245 100.-

Expedition LE

Med alle fordeler for føreren som liker å utfordre terrenget utenfor løypene, premium touring og med en “ikke redd for å bli skitten på støvlene”-holdning, er den REV Gen4-baserte Expedition LE antageligvis den mest allsidige snøscooteren i bransjen.

 

Fra 190 700.-

Expedition Extreme

Expedition Xtreme er klar til å ta av så snart den er ferdig med jobben, og leverer robust terreng-egenskaper med førsteklasses løypehåndtering for å gi kjøreren eksepsjonelle egenskaper og ytelse uansett hvor hen beveger seg.

 

Fra 214 300.-

Expedition Sport

Expedition Sport kombinerer smidig og presis manøvrering med bransjeledende nytte-egenskaper som standard tilhengerfeste, romslig lastekapasitet, en blanding av nytte- og komfortfokusert fjæring og oppdaterte, effektive Rotax-motorer.

 

Fra 172 300.-

Nytte

Skandic LE

Brutal styrke møter raffinerte egenskaper med Skandic. Massiv slepekapasitet og stort fotavtrykk gjør det enkelt å arbeide med store jobber og med god flyt overalt hvor det trengs.

 

Fra 185 400.-

Skandic Sport

Den nye 2023 Ski-Doo Skandic Sport bringer førerfokusert funksjonalitet i en manøvrerbar pakke. Basert på REV Gen4-arkitekturen leverer den suverene egenskaper både i løype og terreng med avanserte Rotax-ytelser

Fra 127 400.-

Tundra LT

Dyp snø og krevende vinterforhold – det spiller ingen rolle for Tundra LT. På REV Gen4-plattformen kan føreren takle alle utfordringer med responsvillig manøvrering, suveren flyt og allsidige egenskaper, alt drevet av de pålitelige Rotax-motorene.

Fra 123 300.-

Ungdom

Mxz 200

MXZ 200 er en fullt utstyrt snøscooter i en halv størrelse som både ser ut og kjører akkurat som mamma og pappa-snøscootere, men med kraft og egenskaper i passende doser for unge kjørere til å utforske rundt hytta eller i hagen.

Fra 64 400.-

Mxz 120

Selv de minste små førerene har muligheten til å oppdage hva That Ski-Doo Feeling handler om. MXZ 120 er den perfekte måten å få dem i gang med å lære det grunnleggende om kjøreteknikk, kontroll og trygghet for å kunne ha massevis av vintermoro.

Fra 45 400.-

Om du vil ha mer informasjon eller bli kontaktet for ett godt tilbud. Forbehold om feil i priser. Fyll ut skjemaet og send inn og vi kontakter deg. Selvfølgelig helt uten forpliktelser